Sergio Bernardi:

Generador sonor

 

WhatsApp Image 2022-12-14 at 11.40.12

Productor autodidacta de música electrònica, curiós per l’art i la combinació amb les noves tecnologies, gràcies al contacte amb el món del dj des de l’any 2010 ha recorregut tota mena de clubs undergrounds de la ciutat de Barcelona, Europa i Europa de l’est, fent nombroses performances amb artistes internacionals i locals.

Ja sigui en solitari com a dj sota algun dels seus pseudónims, com a Jünger Schweizer, Inner Chatter així com en el treball d’estudi en projectes de sonorització de material audiovisual, campanyes publicitàries, minisèries, o com a part del col·lectiu FACT, Umbral 43, el recorregut immersiu que ha fet va des de generes com l’ambient, minimal, techno, house, acid i tech house per finalment trobar focus en un univers més experimental i improvisat amb un discurs musical més trascendental.

 

Actualment, col·labora en el treball d’investigació en col·lectivitat d’en Néstor Calderer i Eduard Miralles sobre la integració de les noves tecnologies, les arts audiovisuals i músics en un context viu amb transfons performatiu i dramatúrgic.