Skip to content

tothom sinopsi

Un vincle és una unió, un lligam entre una persona o cosa amb una altra. Per tant, dues persones o objectes vinculats estan units (amb major o menor llibertat) ja sigui de manera física o simbòlica.

Pensem en imatges i anem d’allò minúscul cap a l’infinit. El vincle entre àtoms i molècules forma i defineix la nostra matèria. De la mateixa manera, existeixen vincles interns amb les nostres arrels, experiències i emocions i la seua empremta, la petjada d’aqueixos somnis bells i terribles, va conformant la nostra personalitat. El vincle d’una persona amb unes altres va creant amistats, famílies i societats, que al seu torn possibiliten altres vincles de manera exponencial.
D’igual manera succeeix amb el medi: es formen ecosistemes que e s’enllacen els uns als altres. I ja ens arriben les imatges d’un planeta, del sistema solar, de l’Univers.

Tothom reflexiona sobre la manera que tenim de relacionar-nos amb la nostra persona, amb altres persones i amb el medi, però el nostre objectiu no és donar respostes sinó provocar moltes preguntes. Qui soc? Soc feliç? Què percebo d’aquest moment? És una sensació personal o comuna? Tu què sents? Vols llançar pedres amb el tirador o curar l’ala trencada d’un ocell? Quins vincles estableixo amb el meu treball i els meus col·legues, el veïnat, la meua parella, amistats i familiars, els animals, les plantes, la terra o en les furtives trobades enmig transaccions diàries? Què puc fer? Com puc ser més ésser humà? Això és Tothom, un viatge immersiu, atmosfèric, musical, a la recerca de no se sap què, un viatge per les grans preguntes de l’existència, per la poesia de l’ací i l’ara. Tothom és un batec i un llampec, un acte reivindicatiu de la bellesa de viure i de reflexió sobre el nostre lloc en el món.

T-11

Génere: Musical.
Subgénere: Nous llenguatges escènics. Coral electrònica.
Duració: 60 min.
Idiomes: Català, Castellà, Euskera, Anglés, Suec, Norueg, Sami, Estoni.

Creació i direcció: Néstor Calderer, Lucia Bérešová
Treball sonor: Sergio Bernardi, Néstor Calderer
Direcció coral: Lucia Béresova
Dramaturgia: Déborah Vukušić
Treball visual: José Ramón Bas
Il·luminació: Valentina Azzati
Direcció escènica: Artur Villalba, Mercé Recacha
Interpretació coral: ResonArt Vocal Ensemble
Actriu/solista: Maider Lasa Santamaria