Lucia

Lucia Bérešová:

Direcció projecte i direcció coral

img_0931 (1)

Nascuda a Poprad, Eslovàquia, Dra. Mgr. Lucia Bérešová inicia la seva carrera com la directora coral als 14 anys en una coral a la seva ciutat natal. Es gradua de la Universitat de Presov i acaba els seus estudis postgraduats a l’Academia Muzyczna a Bydgoszcz (Polònia). Continua amb els seus estudis fent un doctorat, especialitzant-se en direcció d’orquesta i coral a l’Academia Muzyczna a Cracòvia, Polònia.

S’ha graduat de diversos cursos com Conductiong 21C a The Eric Ericson International Choral Center a Estocolm i i altres prestigiosos cursos de direcció d’orquestra d’Europa.

Ha col·laborat amb diversos corals d’arreu d’Europa i fora d’Europa.

Es membre estable dels jurats de les competicions corals internacionals i ha sigut conferenciant i ha fet els tallers sobre temes com la creativitat dins les corals i com treballar amb corals amateurs dins de simposis de música coral a diferent paisos d’Europa.

Ha estat sel·leccionada per a impartir un seminari durant el Simposi Mundial de la Música Coral 2020 (World Symposium on Choral Music) a Auckland, Nova Zelanda i EXPO Coral 2022 a Lisboa.