Néstor Calderer:

Direcció projecte i Generador sonor i visual

 

IMG-20210330-WA0053

Músic i pianista. Va estudiar piano clàssic aconseguint el títol superior de música i continuant els seus estudis en “l’Ecole Normale D Musique” de Paris. En l’àmbit del jazz es diploma i aconsegueix master en estudis superiors de Jazz i música moderna en ESEM-taller amb l’especialitat de piano jazz.

Professionalment com a executant ha sigut pianista resident en diversos locals de Barcelona i ha realitzat actuacions en diferents ciutats d’Espanya, Itàlia, Bèlgica, Anglaterra i Polònia com a solista i en diferents formacions. La seva relació amb el llenguatge audiovisual s’inicia de forma autodidàctica per la inquietud d’unir formes d’expressió i la cerca de fusionar el món musical, visual i performatiu.

Actualment basat a Barcelona, combina el seu treball pedagògic i d’interpretació en diferents formacions musicals, amb el treball de creació personal, on realitza projectes amb altres artistes de diferents àmbits com el teatre i la dansa. Aquesta versatilitat és la conseqüència del seu interès a seguir investigant el potencial de la música en sinergia amb altres llenguatges i formes d’expressió artística.